Prinsessa på erta

Prinsessa på erta - Susanna Davidson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susanna Davidson
DIMENSJON
6,9 MB
FILNAVN
Prinsessa på erta.pdf
ISBN
1115861248839

BESKRIVELSE

Korleis finn ein ei ekte prinsesse? Prins Preben vil gifte seg med ei ekte prinsesse. Men det er ikkje så enkelt å finne. Kanskje kan han klare det ved hjelp av ein fetter, ei heks og ei erta ... Prinsessa på erta er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar. Frå engelsk ved Brit Bildøen. Leseland. Nivå 3.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Korleis finn ein ei ... Prinsessa på erta Har et fadderbarn som skulle velge seg en kake til bursdagen, og hun valgte "prinsessa-på-erta-kake" i rosa og lilla. Inni var det sjokoladekake: 400 g smør.

Jeg tolket det på høyskolenivå er det det hun skal også? handler om søken etter den ferfekte lykken, men også hvordan noe lite kan gjøre noe unikt. Den lille erten som beviste at prinsessen var ekte.

RELATERTE BØKER