Under samme himmel 2

Under samme himmel 2 - Pål Wiik, Ragnhild Bakke Waale | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Wiik, Ragnhild Bakke Waale
DIMENSJON
9,49 MB
FILNAVN
Under samme himmel 2.pdf
ISBN
2116454095697

BESKRIVELSE

Bøkene har en leservennlig og oversiktlig utforming. Språket er tilpasset målgruppene på 8., 9. og 10. trinn, og vanskelige ord er forklart i løpende tekst. Stoffet er formidlet slik at det skal gi elevene mulighet for identifikasjon og gjenkjennelse, forståelse og refleksjon. Kompetansemålene er formulert som lett forståelige delmål i hvert kapittel. Oppgavestoffet er variert og delt i vanskelighetsgrader, slik at det gir god hjelp til differensiering og tar høyde for elevenes ulike læringsstiler. Bøkene inneholder en rekke kunstbilder og illustrasjoner som er viktige hjelpemidler til å nå målene for faget. I tillegg gis det god veiledning i å gjennomføre filosofiske samtaler. Under samme himmel 3 inneholder mye oppsummeringsstoff, noe som vil hjelpe elevene til å nå målene etter 10. trinn og være nyttig i eksamensforberedelser.

Fagstoffet er formidlet med et elevvennlig språk og oppfordrer elevene til undring og selvstendig tenkning. IBX User NOT ACTIVE. Kontakt oss; Logg inn; Kundesenter; Produkter; Grunnskole.

Kroppsøving Kjøp Under samme himmel 2 Elevbok fra Bokklubber Bøkene har en leservennlig og oversiktlig utforming. Språket er tilpasset målgruppene på 8., 9.

RELATERTE BØKER