Zombie-Bjarne

Zombie-Bjarne - Sigbjørn Mostue | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigbjørn Mostue
DIMENSJON
10,74 MB
FILNAVN
Zombie-Bjarne.pdf
ISBN
8340272289749

BESKRIVELSE

NOMINERT TIL BOKSLUKERPRISEN 2015Ikke alle naboer er like hyggelige. Naboen til Emma og Emil er rektor på skolen hvor tvillingene går. Og han er av de rektorene man skal passe seg for, streng og skummel. Denne jula skal Bjarne på cruise til Karibia. Men da han vender hjem, har noe skjedd med ham. Emma og Emil oppdager at rektoren deres er blitt en ekte zombie, en levende død, med stor appetitt på barnehjerner!

med hovedfag idéhistorie. Han var tidligere ansatt som redaktør i De norske Bokklubbene, men er nå forfatter på heltid..

Han er ikke bare en ganske sur og grinete nabo, men også rektor på skolen de går på. I jula er Bjarne på cruise i Karibia, men når Bjarne kommer hjem, har noe skjedd. Limited time offer.

RELATERTE BØKER