Den bortkomne sønnen

Den bortkomne sønnen - Kath Mellentin, Tim Wood | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kath Mellentin, Tim Wood
DIMENSJON
5,66 MB
FILNAVN
Den bortkomne sønnen.pdf
ISBN
4206479047286

BESKRIVELSE

Denne bibelhistorien er fortalt spesielt for de minste barna, og inneholder korte tekster og mange tydelige og fargerike bilder. Boka er laget i tykt papir, og tåler å bli brukt. For å gi barna en ekstra opplevelse kan de trekke i papphåndtakene, og bildene vil forandre seg. I denne serien finnes også en bok med fortellingen om Den barmhjertige samaritan.

11 Og han sa: En mann hadde to sønner. 12 Den yngste av dem sa til faren: Far, gi meg den delen av boet som faller på meg! Han skiftet da sin eiendom mellom dem.

Kanskje overskriften du vil sette vil være preget av hvilken forståelse du har av evangeliet. ... Lukas 15, 11- 32 Sønnen som kom hjem .

RELATERTE BØKER