En familie om høsten

En familie om høsten - Jan Chr. Næss | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Chr. Næss
DIMENSJON
4,16 MB
FILNAVN
En familie om høsten.pdf
ISBN
3403878391470

BESKRIVELSE

Alle relasjoner bygger på tillit, ikke minst de nære.Tonje, Henrik og deres tenåringsdatter Pernille reiser på høstferie til Rødehavet, de har planer om å dykke ved korallrevet og drømmer om å få se den sjeldne gule murenen. Men mer enn alt annet rommer feriereisen et håp om at de felles opplevelsene langt hjemmefra kan reparere den lille kjernefamilien som er i ferd med å gå opp i limingen. Alle relasjoner bygger på tillit, ikke minst de nære. En familie om høsten er et tettskrevet drama i to akter som handler om hva som skjer når tilliten blir brutt og gråværet setter inn.Anmelderne mener:"En bok man ikke vil legge fra seg, og særlig del to er en pageturner man sjelden ser i slike romaner. (...) Næss har skrevet en nær roman om den skjøre knivseggen livet balanserer på. Den anbefales."Aurora Overland, Hamar Arbeiderblad

Kjøp boken En familie om høsten av Jan Chr. Næss (ISBN 9788205501379) hos Adlibris.com.

Tonje, Henrik og deres tenåringsdatter Pernille reiser på høstferie til Rødehavet, de har planer om å dykke ved korallrevet og drømmer om å få se den sjeldne gule murenen. I "En familie om høsten" skriv han om tillit i nære relasjonar og kva som kan skje når denne tilliten blir rokka ved. I første scene i romanen blir vi presentert for ein familie ved bassenget i eit lekkert feriekompleks (som er skildra nokså ironisk). Kjøp En familie om høsten fra Bokklubber Alle relasjoner bygger på tillit, ikke minst de nære.

RELATERTE BØKER