Eric Carle-biblioteket

Eric Carle-biblioteket - Eric Carle | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eric Carle
DIMENSJON
8,65 MB
FILNAVN
Eric Carle-biblioteket.pdf
ISBN
8172591353064

BESKRIVELSE

Bokboksen med de store leseropplevelsene. Med over 103 millioner trykte bøker, er Eric Carle en av verdens mest populære barnebokforfattere. I denne bokboksen finner du tre av bøkene hans en sulten larve, en travel edderkopp og en liten mus sammen med mange andre dyr. Eric Carle klarer på mesterlig vis å kombinere den enkle historien med barns interesse for dyr og natur. Han illustrerer med enkle, formsikre og fargesprakende illustrasjoner. Disse utgavene er i tykk papp og tåler ivrige barnehender og mange gjennomlesninger. Det er over 40 år siden Eric Carle skrev historien om den lille larven, som spiste seg gjennom dagene, ja, gjennom boksidene også. Etter mer enn 31 millioner solgte bøker er «Den lille larven aldrimett» fortsatt en av våre mestselgende barnebøker.

Köp boken Eric Carle-biblioteket av Eric Carle (ISBN 9788205416222) hos Adlibris. Fri frakt.

I denne bokboksen finner du tre av bøkene hans en sulten larve, en travel edderkopp og en liten mus sammen med mange andre dyr. Det er over 40 år siden Eric Carle skrev historien om den lille larven som spiste seg gjennom dagene, ja, gjennom boksidene, for tilslutt å bli en vidunderlig vakker sommerfugl. Etter mer enn 31 millioner solgte bøker er Den lille larven Aldrimett fortsatt en klassiker. Vår pris 290,-.

RELATERTE BØKER