Eva Dunkel

Eva Dunkel - Astrid Nordang | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Nordang
DIMENSJON
10,97 MB
FILNAVN
Eva Dunkel.pdf
ISBN
2156431676227

BESKRIVELSE

«- Det går ikke, sa jeg, - jeg er nødt til å ha en vanlig stol. Jeg kan ikke levitere fra noe som allerede henger. Det burde være innlysende. Jeg trenger en helt normal stol.»Eva Dunkel er performancekunstner som lever av å levitere. En dag da hun skal opptre i et utdrikningslag, får hun ikke til å lette. I fortvilelsen oppsøker hun forfatteren Henry Mulholland Must, som introduserer henne for båtfolket. Etter en fuktig kveld med påfølgende nachspiel våkner hun opp i en båt på Bygdøy. Gradvis forstår hun at det som skjedde kvelden før kanskje har noe å gjøre med kvinnen som er funnet død i havnebassenget. Evas datter sitter i fengsel etter et mislykket politisk attentat, og Eva orker ikke tanken på å ha mer med politiet å gjøre. Hun bestemmer seg for å søke tilflukt hos en venninne i Stockholm. Det blir begynnelsen på en serie med hendelser som driver henne stadig lenger østover. Med Eva Dunkel tar Astrid Nordang oss med på en reise til Nordens bakgård. En medrivende, mørk og burlesk historie som sender hovedpersonen i motsatt bevegelse av alle som kommer til Norge for å få en bit av kaka. Astrid Nordang skriver med språklig overskudd, humor og driv.

En dag da hun skal opptre i et utdrikningslag, får hun ikke til å lette. I fortvilelsen oppsøker hun forfatteren Henry Mulholland Must, som introduserer ... Kjøp Eva Dunkel fra Bokklubber - Det går ikke, sa jeg, - jeg er nødt til å ha en vanlig stol.

Etter en fuktig kveld med påfølgende nachspiel våkner hun opp i en båt på Bygdøy. Kjøp Eva Dunkel fra Bokklubber «- Det går ikke, sa jeg, - jeg er nødt til å ha en vanlig stol. Jeg kan ikke levitere fra noe som allerede henger.

RELATERTE BØKER