Finn et ord, og bruk det nå

Finn et ord, og bruk det nå - Merete Engel, Lone Hallahan, Irene Hansen, Anita Rasmussen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Engel, Lone Hallahan, Irene Hansen, Anita Rasmussen
DIMENSJON
12,35 MB
FILNAVN
Finn et ord, og bruk det nå.pdf
ISBN
2710325409987

BESKRIVELSE

Det første trinnet Finn et ord Her er jeg retter seg mot fremmedspråklige elever fra 5 år i barnehage, men kan også brukes av eldre barn som nettopp er kommet til Norge. Lærerveiledningen Inneholder grundig forklaring til øvelsene i elevheftet, angivelse av hvilket materiell som kan brukes, og tips til alternative øvelser. Lærerveiledningen inneholder 29 kopieringsoriginaler.

Cd-en Består av en rekke kjente sanger, rim og regler som egner seg godt for denne aldersgruppen. Kjøp Finn et ord, og bruk det nå fra Bokklubber Det første trinnet Finn et ord Her er jeg retter seg mot fremmedspråklige elever fra 5 år i barnehage, men kan også brukes av eldre barn som nettopp er kommet til Norge. Lærerveiledningen Inneholder grundig forklaring til øvelsene i elevheftet, angivelse av hvilket materiell som kan brukes, og tips til alternative øvelser. Kjøp Finn et ord, og bruk det nå fra Norske serier Det første trinnet Finn et ord Her er jeg retter seg mot fremmedspråklige elever fra 5 år i barnehage, men kan også brukes av eldre barn som nettopp er kommet til Norge.

Elevheftet Inneholder tegninger og øvelser i forbindelse med emner som barn i denne alderen er fortrolige med: kropp, følelser, farger, klær o.l. Det første trinnet Finn et ord Her er jeg retter seg mot fremmedspråklige elever fra 5 år i barnehage, men kan også brukes av eldre barn som nettopp er kommet til Norge. Cd-en Består av en rekke kjente sanger, rim og regler som egner seg godt for denne aldersgruppen. Kjøp Finn et ord, og bruk det nå fra Bokklubber Det første trinnet Finn et ord Her er jeg retter seg mot fremmedspråklige elever fra 5 år i barnehage, men kan også brukes av eldre barn som nettopp er kommet til Norge.

RELATERTE BØKER