Hot i syden

Hot i syden - Ingunn Aamodt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingunn Aamodt
DIMENSJON
8,50 MB
FILNAVN
Hot i syden.pdf
ISBN
3538245289985

BESKRIVELSE

2. bok om Marlena Evenensen Jeg er Marlena Evensen. Jeg er fjorten år, har min egen blogg og trenger desperat en kjæreste! Mamma har endelig fått kontrakt på boka si og vi skal på sydentur! Hurra! Men: Jeg får bare lov til å ha med meg én venninne. Én! Hvem skal jeg velge? Emma eller Minda? Og viktigst av alt: Kommer det til å være noen kjekke gutter der? PS! Du kan godt lese denne boken selv om du ikke har lest den forrige ennå.www.marlenaevensen.com

Og så dukker krisene opp i tur og orden, som skjolder etter selvbruningskremen, solbrent hud og et uheldig forsøk med rusbrus. 2. bok om Marlena Evenensen Jeg er Marlena Evensen.

Boken handler om den 14 årige bloggeren Marlena som skal reise til syden med moren, men problemet er at hun får bare ta med seg en av de to bestevenninnene sine, Minda eller Emma. Etter en loddtrekning blir det til slutt Minda som får være med på turen. Hot i syden Forfattar: Ingunn Aamodt .

RELATERTE BØKER