Jeg er: Agnes, ønsker: kjæreste

Jeg er: Agnes, ønsker: kjæreste - Thomas Halling | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Halling
DIMENSJON
4,12 MB
FILNAVN
Jeg er: Agnes, ønsker: kjæreste.pdf
ISBN
7779920008932

BESKRIVELSE

Dette er en tredje og siste boka i serien om Agnes. Og når hund og bestevenn er på plass, starter et uskyldig kjærestefokus. Fine, hverdagsnære bøker om at det ikke er så enkelt å være i overgangen mellom barn og ungdom.

Hør baksidetekst Agnes elsker hunden sin, men hun ... Jeg er Agnes ønsker en hund er en fin bok, den handler om en jente som ønsker en hund. Hun har mast og mast.

Og når hund og bestevenn er på plass, starter et uskyldig kjærestefokus. Fine, hverdagsnære bøker om at det ikke er så enkelt å være i overgangen mellom barn og ungdom. Jeg er: Agnes Ønsker: Kjæreste Forfatter: Thomas Halling Lån som lydbok Lån som punktskrift.

RELATERTE BØKER