Kloo. Fransk. Kortstokk 1 og 2

Kloo. Fransk. Kortstokk 1 og 2 lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Kloo. Fransk. Kortstokk 1 og 2.pdf
ISBN
9379623948221

BESKRIVELSE

Kloo. Fransk. Kortstokk 1 og 2 Lær å lage setninger på fransk - fort! Kortspillet KLOO gjør språkopplæring til en lek. Spillet benytte læringsprinsipper som ligger til grunn for hvordan vi tilegenet oss vår første språk og fletter det sammen i et intelligent spillsystem. Begynn med stjernekortet og bygg deretter ut setningen ved hjelp av fargekodene på kortene. Kan legges som kabal eller med opp til 4 spillere. Kortstokk 1 og 2 har temaene mennesker, mat og drikke.

Spillet benytte læringsprinsipper som ligger til grunn for hvordan vi tilegenet oss vår første språk og fletter det sammen i et intelligent spillsystem. Søkeresultater for Kortspill - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Kjøp Kloo.

Spillet benytte læringsprinsipper som ligger til grunn for hvordan vi tilegenet oss vår første språk og fletter det sammen i et intelligent spillsystem. Kloo. Spansk.

RELATERTE BØKER