Myk. Skarp

Myk. Skarp - Atle Rekaa | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Rekaa
DIMENSJON
9,23 MB
FILNAVN
Myk. Skarp.pdf
ISBN
1305101679035

BESKRIVELSE

"Myk. Skarp" er en fortelling om en liten gutt og moren hans. Selv om de bor sammen, har de nesten ingen kontakt. Perspektivet veksler mellom de to, og i en stillferdig og tilstedeværende prosa skrives barnets så vel som den voksnes univers frem. Med presisjon og innlevelse har Atle Rekaa skrevet en vakker og sår roman om varme og kulde,avstand og nærhet, kjærlighet og tap.

Klubben har en rekke lag både på gutte og jentesiden i alle aldersklasser. I tillegg har Skarp juniorlag og A-lag.

Skarp og crisp forgrunn. Legg til dybde og dynamikk En åpen blenderåpning lar deg være mer kreativ: Lek deg med fokus og bakgrunner Eksperimenter med bokeh-effekter Nyt spontane kreative resultater ... Du kan justere innholdet i varmen fra myk til skarp ved å kaste vann enten på siden av ovnen eller på toppen av steinpilaren.

RELATERTE BØKER