På liv og død

På liv og død - Wasim Zahid | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wasim Zahid
DIMENSJON
9,44 MB
FILNAVN
På liv og død.pdf
ISBN
9134532599350

BESKRIVELSE

Berørende, engasjert og ærlig om en leges hverdag. Leger omgås liv og død hver eneste dag. De hjelper til når et nytt liv blir til, og bidrar til at andre menneskeliv reddes. Men å være lege betyr også å gi budskapet til de pårørende om at deres kjære har gått bort, eller å fortelle at den sykdommen som plager deg aldri kan bli leget. Legen Wasim Zahid har i flere år formidlet legehverdagen via Twitter, Aftenposten og andre medier. I denne boken forteller han om dette yrket som er så fullt av store dilemmaer og sterke historier. Zahid berører etiske problemstillinger, som når man skal avslutte en behandling, eller hvordan man best manøvrerer i en sykehushverdag med stadige budsjettkutt. Men først og fremst møter vi pasienter i de mest dramatiske dagene av deres liv. Det er gripende beretninger, fortalt med empati og engasjement.

Et av 365 slike døgn i året. Respekt! Drivkraften er en klippefast tro på en allmektig skaper som råder over liv og død: Islamistene stiller sine liv til disposisjon, iblant etter ordre fra en religiøs lærer.

Andre religioner mener at døden er en naturlig del av livet på jorden. Litteraturkamp på liv og død. På 80-tallet satte Kaj Skagen fyr på den norske litterære offentligheten.

RELATERTE BØKER