Polski i ty

Polski i ty - Katarzyna Kozak-Opsahl, Józefa Zuzanna Królczyk Bremer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katarzyna Kozak-Opsahl, Józefa Zuzanna Królczyk Bremer
DIMENSJON
5,82 MB
FILNAVN
Polski i ty.pdf
ISBN
3623842866076

BESKRIVELSE

Polski i ty er et læreverk i polsk som fremmedspråk for ungdomsskolen, 8.-10. klasse. Målgruppen er nybegynnere med norsk som morsmål. Tilsvarende læreverk for videregående skole er laget under tittelen Polski jest prosty!. Boka gir en grunnleggende innføring i polsk språk, historie, geografi og kultur. I en rekke situasjoner fra dagliglivet blir vi kjent med en polsk tenåring, Janek Kowalski, familien hans, og deres norske nabo Kristian Nilsen. Språkstoffet legger vekt på mestring av enkel kommunikasjon i dagligdagse situasjoner, mens grammatikkforklaringene gir et grunnlag for videre språkopplæring. Den tilhørende nettressursen inneholder mange øvelser i grammatikk og språkforståelse. En rekke tekster og bilder knyttet til polsk kultur og geografi bidrar til å gi forståelse av Polen ut over det rent språklige.

klasse. Målgruppen er nybegynnere med norsk som morsmål.

Join us today! Tłumaczenie słowa 'ja i ty' i wiele innych tłumaczeń na angielski - darmowy słownik polsko-angielski. TY Polska - ul. Bysławska 82 lok.

RELATERTE BØKER