Revolvergutten 2

Revolvergutten 2 - Arne Svingen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Svingen
DIMENSJON
3,40 MB
FILNAVN
Revolvergutten 2.pdf
ISBN
6427398796313

BESKRIVELSE

Oppfølgeren til "Revolvergutten" er en actionfylt, varm, gripende og original roman for slukealderleserne.Revolvergutten 2 er fortsettelsen på den dramatiske historien om Robin og hans helt spesielle oppvekst i en kriminell familie. Allerede i ung alder vet han det meste om forbryterbransjen.Pappa har rømt fra fengselet. Han har gjort noe dumt, og denne gang er Robin den eneste som kan hjelpe ham.Det handler om dødelige kontrakter og farlige narkobaroner. Men mest av alt handler det om fedre og vennskap, og om å velge sin egen vei. Les også: Revolvergutten Anmelderne sier: «Nå svinger det av Arne Svingen. [...] Tett, rutinert spenning som gjør at både målgruppen selv og vi voksne lesere blir revet gjennom boken.»Morten Olsen Haugen, Aftenposten

En dag slipper pappa ut av fengsel, og Robin gleder seg til at alt skal bli normalt igjen. Men noen er ute etter faren hans, og plutselig står Robin midt i et dramatisk ... Oppfølgeren til «Revolvergutten» er en actionfylt, varm, gripende og original roman for slukealderleserne.

En dag slipper pappa ut av fengsel, og Robin gleder seg til at alt skal bli normalt igjen. Det finnes to bøker om Robin som vokser opp i en familie der alle er kriminelle. Den første boka kom ut i 2014 og "Revolvergutten 2" ble utgitt høsten 2016.

RELATERTE BØKER