Romarriket

Romarriket - Marianne Nielsen, Elin Grøtan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Nielsen, Elin Grøtan
DIMENSJON
11,70 MB
FILNAVN
Romarriket.pdf
ISBN
6831531118428

BESKRIVELSE

Vi er i Roma i år 110. VISSTE DU AT Romas framtid lå i hendene på seks unge jenter? Og at gutane kunne bli gladiatorar som kjempa mot menneske og ville dyr? Korleis trur du det går når gladiatoren Marcus møter vestalinna Julia? HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i korleis det var å leve i ulike periodar av verdshistoria. Alle historiene finst på tre forskjellige nivå og som digitale bøker med innlesen tekst. Sjå meir på lesedilla.no Fagbokforlaget sitt digitale bibliotek.

Nye funn på ei gammal slagmark i Spania viser kor grufull den romerske krigføringa kunne vere. Romerrikets historie dreier seg om byen Roma og det middelhavsriket som etterhvert vokste ut fra bystaten i antikken. Roma gikk fra å være en beskjeden by blant mange andre i Sentral-Italia, til å bli sentrum av et verdensrike med kontroll over store områder på flere kontinenter.. 21 grunnleggende fakta om Romerriket.

200. Da ble riket offer for anarki, økonomisk krise og store invasjoner av germanske stammer. Romerike (norrønt Raumaríki, «raumarenes rike», av raumr: «larm, dunder») er et land østenfor sol og vestenfor måne, samt nord for Oslo og til venstre for Roma.Romerike ble grunnlagt av Chuck Norris i 1988.

RELATERTE BØKER