Skatten i potetåkeren

Skatten i potetåkeren - Åke Samuelsson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åke Samuelsson
DIMENSJON
11,71 MB
FILNAVN
Skatten i potetåkeren.pdf
ISBN
9361219725459

BESKRIVELSE

Fire fantasifulle fortellinger om de to spilloppmakerne Munken & Kula og deres verden. Mye humor, spenning og gode poenger. Her er det ganske kort vei fra tanke til handling, og det går ikke alltid bra i første omgang... Bibelfortellinger står sentralt og er naturlig innebygget i alle historiene. Friskt, levende og med en god fortellerstemme. Dette er fjerde bok i serien om Munken og Kula.

Nyhet. Munken og Kula 5 : Pappas stygge hender.

Græslifunnet var et myntfunn som ble gjort i 1878 i Græsli i Tydal kommune i Trøndelag.Funnet ble gravd frem i potetåkeren til bonde Arnt Kristoffersen på Utstuggu eller Jo-Nils-gården. 2 253 sølvmynter, noen sølvbiter og en fuglefigur i forgylt sølv, ble funnet.

RELATERTE BØKER