Stine og skoletannlegen

Stine og skoletannlegen - Tania Kjeldset | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tania Kjeldset
DIMENSJON
9,96 MB
FILNAVN
Stine og skoletannlegen.pdf
ISBN
5570782928449

BESKRIVELSE

Enkelte ting burde man slippe, synes Stine. Å gå til tannlegen, for eksempel. Særlig hvis tannlegen er gal og borer hull i tungene til folk! Da hjelper det iallfall ikke å ha med seg en pysete pappa.En levende og lettlest fortelling for barn mellom 6 og 9 år.Les ogsåStine klasse 1AStine kan ikke svømmeStine og de bankende hjerteneStine på klassetur

En levende og lettlest fortelling for barn mellom 6 og 9 år. Les også Stine klasse 1A Stine kan ikke svømme Stine og de bankende hjertene Stine på klassetur Kjøp den på Platekompaniet.no Og da Stine får sin første innkalling til skoletannlegen like etterpå, blir hun litt skvetten.

Men ikke så redd som pappa, han har tannlegeskrekk, han! Han blir ikke mye glad da mamma bestemmer at det er han som må følge Stine denne gangen. En humoristisk og stilig fortelling for begynnerlesere og andre med og uten tannlegeskrekk. Kjøp Stine og skoletannlegen fra Bokklubber Enkelte ting burde man slippe, synes Stine.

RELATERTE BØKER