Vennskap

Vennskap - Bjørg Thorhallsdottir | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Thorhallsdottir
DIMENSJON
4,23 MB
FILNAVN
Vennskap.pdf
ISBN
6192755430117

BESKRIVELSE

Vennskap er en liten, vakkert illustrert bok om å glede seg over sine venner - og ikke minst ta vare på dem. En opplagt gave til bestevenninnen. Bjørg Thorhallsdottir er en av våre fremste bildekunstnere, og her setter hun ord til sine egne bilder.

Her finner du artikler for deg som har venner og for deg som synes det er vanskelig å finne nye venner. Ekte vennskap måles ikke i gaver eller hvor mange venner man har. Utroskap og det å bli forlatt ensom er en test for enhver venn.

E Ensomhet‎ (10 S) God betraktning om vennskap i Internettalderen… 7. "Du vet det er ekte vennskap, når telefonen din automatisk kobler seg til den andre personens trådløsnett når du går inn i vedkommendes hus." - Ukjent.

RELATERTE BØKER