Da Frode mistet hodet

Da Frode mistet hodet - Arne Svingen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Svingen
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Da Frode mistet hodet.pdf
ISBN
7362944612783

BESKRIVELSE

Spinnvill og herlig absurd serie for unger på barneskolenDa Ulrik løper hjem til sin beste venn for å finne på noe gøy, får han sitt livs sjokk. For Frode virker virkelig helt annerledes enn vanlig. Det er som om han har blitt et hode lavere. Ulrik ser nøye etter: Frode har to bein. Han har en passe stor overkropp med fine armer. Men på toppen, midt mellom skuldrene, er det veldig tomt. Frode mangler rett og slett hode!Er det mulig?!- Eh, du ... Frode ... hvor har du egentlig gjort av hodet ditt? Kameraten svarte ikke. Og det var kanskje ikke så rart. For munnen satt jo på hodet. Og hodet hans var jo helt borte.SVINGENS GALE VERDEN er en serie med humorbøker for barn fra 6 år, skrevet av forfatteren Arne Svingen. En slags parallellserie til forfatterens grøsserserie - SVINGENS MØRKE VERDEN. Serien illustreres av tegneren Henry Bronken. Bøkene handler om alt som er sprøtt og morsomt: teite lærere, umulige sykler, hodeløse venner, vanvittige sydenturer og slubberter generelt.

Det er som om han har blitt et hode lavere. Ulrik ser nøye etter ... Da Frode mistet hodet (E-bok) Arne Svingen.

Spinnvill og herlig absurd serie for unger på barneskolen . Pris: 139,-(E-bok) Kjøp på Ark.no Pris: 139,-(E-bok) Kjøp på Ark.no Da Ulrik løper hjem til sin beste venn for å finne på noe gøy, får han sitt livs sjokk.

RELATERTE BØKER