Det nye vannet

Det nye vannet - Roy Jacobsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jacobsen
DIMENSJON
10,61 MB
FILNAVN
Det nye vannet.pdf
ISBN
1139557171592

BESKRIVELSE

Det nye vannet er både en kriminalhistorie og en kjærlighetsfortelling. Men først og fremst er denne romanen en psykologisk studie - en nesten skremmende fascinerende skildring av hovedpersonen Jons enfoldige og kompliserte sinn. I det vesle nordnorske øysamfunnet hvor handlingen utspiller seg, er unggutten Jon riktignok en slags bygdetullling. Men slik romanen er bygget opp, blir alle andre personer og alle begivenheter til mysterier som bare HAN kan avsløre.«Det handler om et sykt sinn og et mulig mord, skildret med sterke sproglige bilder.» Svein Johs Ottesen, Aftenposten«En genistrek av en roman. Det er år og dag siden jeg leste en ny, norsk roman som beveget meg så sterkt [...]»Øystein Rottem, Arbeiderbladet

Ekspansjonskar er dessverre en ekstra utgift som må legges oppå utgiften til varmtvannstanken. Erstatt tapt romvarme.

I det vesle nordnorske øysamfunnet hvor handlingen utspiller seg, er unggutten Jon riktignok en slags bygdetullling. Men slik romanen er bygget opp, blir alle ... Ett av FNs 17 nye bærekraftsmål fram mot 2030 er rent vann og gode sanitærforhold, tilføyer hun.

RELATERTE BØKER