Det store i det lille

Det store i det lille - Jodi Picoult | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jodi Picoult
DIMENSJON
11,16 MB
FILNAVN
Det store i det lille.pdf
ISBN
9068520715446

BESKRIVELSE

Kjærligheten som binder oss sammen er sterkere enn de forskjellene som skiller oss.Når en nyfødt baby dør etter en rutineoperasjon på sykehuset, er det ingen tvil om hvem som vil bli stilt til ansvar: sykepleieren som hadde forbud fra babyens far om å ha noe som helst med barnet å gjøre. Det sykepleieren, forsvareren hennes og barnets far ikke vet, er at dette dødsfallet kommer til å forandre livet deres for alltid, på godt og vondt.Det store i det lille er en roman om fordommer og makt, om hva som skiller oss og binder oss sammen. Den åpner øynene dine.Nr. 1 på New York Times' bestselgerliste.

Matt 17,20. For sannelig sier Jeg dere: Hvis dere har tro som et sennepsfrø, kan dere si til dette fjellet: Flytt deg herfra til dit!… Det store i det lille er en bok med viktige budskap hva angår fordommer og rase.

juli 23, 2011 Korttekster Bajkalsjøen, Det store i det lille, Egne tekster, Korte tekster, Korttekster, Tekster om Bajkalsjøen, Tekster om drømmen esalen. Sommeren 2008 reiste jeg med den transsibirske jernbanen. Det store gloria er englesangen fra kapittel 2, vers 14 i Lukasevangeliet: Gloria in excelsis Deo, som betyr 'Ære være Gud i det høyeste'.Ofte tilføyes lovsang Laudamus, 'Vi priser deg'.Det store gloria ble vanlig i høymessen fra 1000-tallet, som messeleddet etter kyrie.I Danmark og Norge ble gloria fra midten av 1500-tallet til slutten av 1800-tallet sunget som salme, Alenest Gud i himmerig. DET LILLE I DET STORE Telemarksforsking | telemarksforsking.no 2 TF-rapport Tittel: Det lille i det store.

RELATERTE BØKER