Et grådig liv

Et grådig liv - Kristin Tosterud Holte | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Tosterud Holte
DIMENSJON
6,83 MB
FILNAVN
Et grådig liv.pdf
ISBN
2078273969774

BESKRIVELSE

Drapsdømte Anna leser biografien som er skrevet om henne. Ifølge den er hun mor, hustru, sportsjournalist - og et monster. Irritert over biografens fordommer begynner Anna å fortelle sin egen versjon av historien - en historie som begynner lystig, men som ender i et overlagt drap. Et grådig liv er en uhyggelig og underholdende roman om kampen for å leve, koste hva det koste vil.

Drapsdømte Anna leser biografien som er skrevet om henne. Ifølge den er hun mor, hustru, sportsjournalist - og et monster.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Et grådig liv av Kristin Tosterud Holte (ISBN 9788202327972) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER