Eventyret om Petter Kanin

Eventyret om Petter Kanin - Beatrix Potter | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beatrix Potter
DIMENSJON
3,30 MB
FILNAVN
Eventyret om Petter Kanin.pdf
ISBN
3387584661745

BESKRIVELSE

Den engelske forfatteren, illustratøren og botanikeren Beatrix Potter (1866 - 1943) tar sine små lesere inn i en eventyrlig verden med nysgjerrige kaniner, snille mus, farlige katter, vimsete ekorn og riktig skumle typer som grevling og rev. Eventyret om Petter Kanin handler om en liten kaningutt som begir seg ut på vandring, men vender hjem etter sine spennende eventyr og får en skje kamillete for å roe ned magen! Boken er den første i en serie eventyr av Beatrix Potter, påkostede og moderne utgaver med forfatterens originale, vakre og vare akvareller omsorgsfullt restaurert.

Eventyret om Camillas fruktkrise. Camilla Plaskeand har ikkje frukt til dei svoltne andungane sine.

Tenk at historien om Petter Kanin kom ut første gang i 1902 og at den fortsatt kan fenge barn og voksne i dag også! Fortellingen om Jemima Plaskeand 10. januar 2020 Treff: 1083 Fortellingen om Benjamin Blom 05.

RELATERTE BØKER