Gi lyd

Gi lyd - Kjartan Fløgstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjartan Fløgstad
DIMENSJON
3,22 MB
FILNAVN
Gi lyd.pdf
ISBN
4613639860717

BESKRIVELSE

Gi lyd opnar døra inn til Kjartan Fløgstads overdådige fabuleringskunst Heilt sidan debuten i 1968 har Fløgstad levert friske skriftstykke, breie romanar og dikt og songtekstar som har prega samtalen om litteratur og samfunn her til lands. "Alt eg har skrive har vore der på førehand. Det var berre å skriva det," har han sagt - og presentert lesaren for ei lang rad med leverandørar av liv og død, drift og tanke: Hertingen, Langethomas, Salim Mahmood, Ann Dante, Gro Ruud, Åtgjerd Uveland, Dikke Dahr, Robinson Freitag, Bjørn Blakke, Greven og Grevinna av Bar Bakke, Pål Seland, Klaus Reading og mange fleire.

GI Lyd er til for nettopp det; å gi lyd til små og store arrangement, filmer og TV. Sammen med våre samarbeidspartnere leverer vi også lys- og videoløsninger. Gi lyd, dere pauker! Den gamle parykken er uovertruffen når det gjelder riff, mener forfatteren Ole Robert Sunde.

Det kan de elleve innebygde høytalerenhetene i Sonos Arc gjør noe med. De skal sørge for at det er lettere å høre hva som blir sagt på skjermen, samtidig som de skal gi en dypere bass. Gi lyd opnar døra inn til Kjartan Fløgstads overdådige fabuleringskunst .

RELATERTE BØKER