Helmers reise, 1979

Helmers reise, 1979 - Geir Olav Jørgensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Olav Jørgensen
DIMENSJON
4,83 MB
FILNAVN
Helmers reise, 1979.pdf
ISBN
4323457298285

BESKRIVELSE

Yrket som strøarbeidar hadde lært han å trikse. Han likte å prute og ordne seg, og hadde godt høve til det på reisene. Han bytte arbeid mot varer og varer mot arbeid og varer mot varer og arbeid mot arbeid. Det skapte røre og liv, og var som ein leik for han. Helmer er vagabond og strøarbeidar. Han har eit auge både for kvinner og for kosmos. Ein varm junikveld i 1979 tek han farvel med kjærasten, Judith. Han tenker å ta seg hyre på eit hippie-inspirert kollektiv, driven av den rike amerikanaren Pete Dickson.Om natta køyrer han over fjellet, og starten er som ein lys og lovande roadmovie. Men livet skal føre det ned i ein mørk odysse, og det er sjela til Helmer som står på spel.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Vagabonden Helmer har auge for både kvinner og kosmos.

Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. Bestill boka: Helmers reise, 1979 : roman Forfatter: Geir Olav Jørgensen Utgitt: 2012 Sjanger: Reise Innleser: Hallvard Lydvo.

RELATERTE BØKER