Juksemaker

Juksemaker - Helene Guåker | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Guåker
DIMENSJON
8,42 MB
FILNAVN
Juksemaker.pdf
ISBN
8306978157492

BESKRIVELSE

Lettlestbokforungdom omåfølesegutenfor,omåblisett. Vilde har flytta på hybel for å begynne på videregående. Hu er hissig, stor i kjeftenogdugerikketilnoesærlig,syneshusjøl.Menhuharenfantasisomikkelignergrisen. Dessuten kan hu skrive. Og en dag skal hu leve av det, men det er det ingensom trur hu kan få til. Så får klassen i oppgave å skrive einovelle. Vildegiralt.Kanhubeviseathudugertilnoe? Juksemakerereibokforungdomfra14-17år.Denerogsålettlest. Om forfatteren: HeleneGuåker(f.1983)hargåttpåForfatterstudietiBø.Hunhargittuttre romaner:Kjør!(2010),Pølsefabrikken(2012)

Er du en juksemaker, Helene Guåker? - Jeg har nok juksa på noen… UTGIVELSER Vov-vov-effekten (2018) Ungdomsroman, Gyldendal Kjøp boka her. Farvel alle hemmeligheter (2018) Diktsamling, Aschehoug Kjøp boka her.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788241912030 Livet i klassen er som en berg- og dalbane av kjærlighet, vennskap og samhold. Norsk dramaserie. Da Journalisten snakket med ham tidlig mandag sa han at det var en kjempetabbe som ikke tidligere hadde skjedd i hans karriere.Like etter dukker den ti år gamle saken Klassekampen og Jon Hustad gravde opp og hvor det ble påvist at Butenschøn hadde forsynt seg grådig i en artikkel han hadde skrevet for Morgenbladet. Juksemaker! Pipelort! Forskere jukser fordi de er juksere.

RELATERTE BØKER