Spionenes arv

Spionenes arv - John Le Carré | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Le Carré
DIMENSJON
8,24 MB
FILNAVN
Spionenes arv.pdf
ISBN
1127990940535

BESKRIVELSE

Peter Guillam, trofast kollega av George Smiley i den britiske etterretningstjenesten, mottar et brev fra sin gamle arbeidsgiver. Årsak? Hans fortid i den kalde krigen har kommet tilbake for å hjemsøke ham. Etterretningsoperasjoner som en gang ga en smak av det hemmelige London, og involverte karakterer som Alec Leamas, Jim Prideaux, George Smiley og Peter Guillam selv, skal granskes. Det er langt fra bare gode minner som vekkes til live.

Årsak? Hans fortid i den kalde krigen har kommet tilbake for å hjemsøke ham. Etterretningsoperasjoner som en gang ga en smak av det hemmelige London, og involverte kar... Kjøp Spionenes arv fra Bokklubber Peter Guillam, trofast kollega av George Smiley i den britiske etterretningstjenesten, mottar et brev fra sin gamle arbeidsgiver.

John Le Carré Marionetten . 379,-På lager.

RELATERTE BØKER