Spor; tekster VK1 og VK2. Norsk

Spor; tekster VK1 og VK2. Norsk - Eli Lindtner Næss, Inger Marie Stein | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eli Lindtner Næss, Inger Marie Stein
DIMENSJON
5,5 MB
FILNAVN
Spor; tekster VK1 og VK2. Norsk.pdf
ISBN
9048439305777

BESKRIVELSE

Boken inneholder litteraturhistorie, språkhistorie, kommunikasjon, sjangerlære, språkkunnskap, dialekter og skriftlig bruk av språket. I boken er det lagt vekt på at utgangspunktet må være elevenes tospråklige og tokulturelle situasjon. Med forfatter- og tittelregister.

Spor Teori og ... "Spor - tekster VK1 og VK2. Norsk" av Eli Lindtner Næss - Se omtaler, sitater og terningkast.

[et al.] Overordnet post: Samisk Språk: Norsk (Bokmål) Dewey: 782.42 Annen klassifikasjon: 16c Materialtype: artikler Kilde for metadata: NO-OsNB (991110901564702202) ... Jeg fullførte VK1 Hjelpepleier i 2005, men tok allmennfag påbygg som VK2 (mangler Norsk hovedmål skriftlig P og Norsk muntlig, så ikke bestått). Jeg har kun noen få fag igjen på vgs, derav både vk1 og vk2 KRØ, ettersom jeg har gått både gk medier og kommunikasjon og gk allmenn. Jeg mangler altså kun fagene på vk1 medier og kommunikasjon, + norsk, KRØ og nyere historie på vk2 for å bli ferdig med vgs. Norske mønster og tradisjonsstrikk; Sybøker.

RELATERTE BØKER