Terra nova; geografi for den vidaregåande skolen

Terra nova; geografi for den vidaregåande skolen - Ida Molstad Johnsen, Ole G. Karlsen, Hans Solerød | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Molstad Johnsen, Ole G. Karlsen, Hans Solerød
DIMENSJON
10,20 MB
FILNAVN
Terra nova; geografi for den vidaregåande skolen.pdf
ISBN
6355131174726

BESKRIVELSE

Læreboka TERRA NOVA 2015 er en grundig revidert utgave av boka fra 2009. Revisjonen vektlegger forenkling av lærestoffet, og tar i større grad hensyn til at geografi er et 2-timersfag. 2015-utgaven har dessuten et fokus på lesestrategier: Margspørsmål og kompetansemål i begynnelsen av hvert kapittel skal gjøre elevene til mer aktive lesere, skape engasjement og nysgjerrighet og hjelpe dem til å forstå fagstoffet. Boka presenterer egne "Innblikk"-sider, der konkrete eksempler belyser og levendegjør faginnholdet.

Terra nova: geografi for den videregående skolen . ISBN 9788203337727 ... Terra nova: geografi for den videregående skolen.

Nye Terra nova viser hvordan geografisk forståelse er relevant når man skal ta miljøbevisste valg i egen hverdag, i arbeidslivet eller for planlegge og utvikle bedre ... Terra nova geografi for den Om Terra nova TERRA NOVA 2009 har et kapittel om geografiske verktøy som gir en kort innføring i kartlære og bruk av. [Løst]Geografi vg1 fasit - posted in Skole og leksehjelp: Hallo Noken somhar fasiten til repetisjons oppgåvene s.126 og 128 i geografi boka som vert brukt på vg1 Kjøp Terra nova fra Bokklubber Læreboka TERRA NOVA 2015 er en grundig revidert utgave av boka fra 2009.

RELATERTE BØKER