Veien til førerkortet: Lastebil

Veien til førerkortet: Lastebil Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,7 MB
FILNAVN
Veien til førerkortet: Lastebil.pdf
ISBN
9725156935959

BESKRIVELSE

Dette er Spørsmålsboka for LASTEBIL, klasse C i serien Veien til førerkortet. Her kan du teste deg selv før teoriprøven på lastebil. 195 varierte spørsmål gir deg trening i å tenke igjennom ulike trafikksituasjoner du vil støte på under opplæringen og som ferdigutdannet sjåfør. Spørsmålene er hentet fra målene i HELE læreplanen, derfor må du i tillegg til læreboka, også benytte den kunnskapen du lærer i den teoretiske og praktiske undervisningen.

ill. Opplysninger Tekst på arabisk Emner Arabisk Bilkjøring Fremmedspråklige Førerkort Føreropplæring Kjøring(motorkjøretøy) førerkort(motorkjøretøy) Arabisk språk Førarkort ... Veien til førerkortet Buss, lastebil og vogntog klasse C/CE/D/DE er en arbeidsbok med nyttige øvelser og oppgaver som gir tungbilsjåføren trening i å tenke gjennom ulike trafikksituasjoner han/hun vil støte på i praksis. Veien til førerkortet - lydbok av Klaus Borch - Se omtaler, sitater og terningkast Veien til førerkortet lærebok klasse B Veien til førerkortet.

Boka dekker læreplanen og bidrar til å styrke sjåføropplæringen for tunge kjøretøyklasser. Lastebil med tilhenger - CE Neste 1 Førerkort klasse C 2 Grunnleggende opplæring 3 Trafikal del 4 Avsluttende opplæring 5 Teoriprøve 6 Oppkjøring Førerkort i klasse C Opplæringen i klasse C utgjør det første trinnet i klasse CE. Les også Forskrifter og Veien til ... I serien Veien til førerkortet - Buss, lastebil og vogntog klasse C/CE/D/DE, tilbyr vi også en arbeidsbok med nyttige øvelser og oppgaver som gir tungbilsjåføren trening i å tenke gjennom ulike trafikksituasjoner.

RELATERTE BØKER