Vi kan lese

Vi kan lese - Odd Haugstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Haugstad
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
Vi kan lese.pdf
ISBN
3471958900489

BESKRIVELSE

Leseverket er en videreføring av abc-verket ABC-en for 2. klasse. Hovedsiktemålet er å videreutvikle de lesetekniske ferdighetene elevene tilegnet seg i 2. klasse, dernest er det viktig å skape leseglede. Tre hovedpersoner går igjen i boka. Disse forteller til leseren det de opplever, og i løpet av året blir leseren presentert for de fire årstidene, en del yrker og det er tatt med temaer fra by, land, sjø og fjell. Dikt, rim og regler er jevnt spredd utover hele boka, og på slutten er det tatt med kjente folkeeventyr.

Vi lærer Norge å lese. Bestill Odd Haugstad sine anerkjente leseverk.

Her har vi nye spor å gå etter. - Bokstavlyd-kunnskap er det som best forutsier hvor gode elevene blir til å lese senere, forklarer professor Hermundur Sigmundsson ved Institutt for psykologi ved NTNU. Vi støtter henne i det.

RELATERTE BØKER