Zeppelin 2A

Zeppelin 2A - Turid Fosby Elsness | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Turid Fosby Elsness
DIMENSJON
8,45 MB
FILNAVN
Zeppelin 2A.pdf
ISBN
8483832634624

BESKRIVELSE

Engangsboka utdyper stoffet i elevboka og inneholder oppgaver som gir elevene trening i å skrive stavskrift, innøver begreper og stimulerer språklig bevissthet.

Arbeidsboka har nivådifferensierte oppgaver som - gir trening i avkoding - utvikler leseforståelse - utvikler elevenes kunnskap om ord, rettskriving og setningsbygning - inviterer til friskriving Arbeidsboka er i farger og er rikt og morsomt illustrert. Zeppelin 2A arbeidsbok skal befeste og utvide kunnskapen som elevene får gjennom leseboka. Arbeidsboka har nivådifferensierte oppgaver som - gir trening i avkoding- utvikler leseforståelse- utvikler elevenes kunnskap om ord, rettskriving og setningsbygning - inviterer til friskrivingArbeidsboka er i farger og er rikt og morsomt illustrert. Zeppelin 2A og Zeppelin 2B er Aschehougs nye Zeppelin-bøker for andre trinn.

Til alt dette følger det differensierte oppgaver. Zeppelin 2A arbeidsbok skal befeste og utvide kunnskapen som elevene får gjennom leseboka. Arbeidsboka har nivådifferensierte oppgaver som - gir trening i avkoding - utvikler leseforståelse - utvikler elevenes kunnskap om ord, rettskriving og setningsbygning - inviterer til friskriving Arbeidsboka er i farger og er rikt og morsomt illustrert. Zeppelin 2A arbeidsbok skal befeste og utvide kunnskapen som elevene får gjennom leseboka.

RELATERTE BØKER