1983

1983 - Jonny Halberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonny Halberg
DIMENSJON
4,95 MB
FILNAVN
1983.pdf
ISBN
5491185393820

BESKRIVELSE

Robert Isaksen har vokst opp i en militærleir i utkanten av en norsk småby. 18 år gammel bor han stadig sammen med offisersfaren Isak. Det er snart ett år siden moren døde. Robert skjønner at det må skje radikale forandringer hvis han skal nå målet han har satt seg: Han vil skrive og få utgitt en diktsamling - bli forfatter. Å nå dette målet er ikke så enkelt. Etter et hamskifte som utpeker ham til småbyens første postpunker får han smake den lokale janteloven. Robert sliter også med at hans erfaringer med det annet kjønn er heller begrenset, noe som skal forandres radikalt i løpet av noen måneder. Robert sikter mot å flytte til et kollektiv i Oslo etter at gymnaset er over, men blir revet mellom sinnet mot og lojaliteten til faren, som han stadig havner i klammeri med. 1983 er en roman om opprør, løsrivelse og ufrivillig kjærlighet, modning, umodenhet og store drømmer.

januar 1983; Tillatt for alle; 50 min; Ivar Dyrhaug er i Nidaros lydstudio der han oppsummerer og prøver å finne ut av hvordan det står til med norsk rock anno 1982. Til å hjelpe seg med dette møter han mange av de sentrale og aktuelle artistene i tiden. Directed by John Badham.

utgaven av Eurovision Song Contest, EBUs årlige sangkonkurranse for organisasjonens medlemmer. Konkurransen ble arrangert av den tyske kringkasteren ARD lørdag 23.

RELATERTE BØKER