Bios 2

Bios 2 - Marianne Sletbakk, Arnodd Håpnes, Dag O. Hessen, Ragnhild Eskeland, Inger Gjærevoll, Ole Johan Borge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Sletbakk, Arnodd Håpnes, Dag O. Hessen, Ragnhild Eskeland, Inger Gjærevoll, Ole Johan Borge
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Bios 2.pdf
ISBN
9158036869950

BESKRIVELSE

Bios biologi 2 Er revidert utfra tilbakemeldinger fra lærere og elever som har brukt boka Framstår som faglig oppdatert og tett knyttet opp mot læreplanens mål Fordypningstekster krydrer teoristoffet og gir elevene inspirerende glimt fra biologiens verden Repetisjonsoppgaver etter hvert delkapittel fungerer som en sjekkliste for eleven Mange nye arbeidsoppgaver som krever at elevene bruker både boka og andre kilder gir innsikt i dagsaktuelle temaer Tidligere gitte eksamensoppgaver i oppgavedelen til hvert kapittel forbereder elevene til sentralgitt eksamen i fagetBoka inneholder mange eksempler som konkretiserer teoristoffet for eleven. Grunndelen gir en oversiktlig, grundig og utfyllende beskrivelse av temaene i læreplanen, og er rikt illustrert med forklarende figurer og bilder. Studiedelen etter hvert kapittel har varierte oppgavetyper og øvinger. I denne utgaven er bioteknologidelen grundig oppdatert og utvidet til to kapitler. Også miljøkapittelet er omfattende revidert, noe som gjenspeiler betydningen miljødebatten har i det daglige nyhetsbildet.Bios fagnettsted utfyller læreboka og inneholder interaktive oppgaver, tv-klipp, nyttige lenker, enkle og illustrerende animasjoner og ekstra teoristoff. På lærersidene finner du blant annet en digital utgave av lærebøkene (tavlebok), løsningsforslag til sentralt gitte eksamensoppgaver i biologi 2, en omfattende prøvebank til hvert kapittel, feltstoff, presentasjoner og annet nyttig stoff som kan brukes i undervisningen.KomponenterLærebok med grunn- og studiedelElevnettsted, gratisLærernettsted, lisensUnibok og Brettbok-utgaver

Biologija. Chemija. How to Update Your BIOS.

Lisensen gir tilgang til innspillingene til begge bøkene. Lyden kan ikke spilles offline. How to Update Your Computer's BIOS.

RELATERTE BØKER