Et vennskap

Et vennskap - Jan Jakob Tønseth | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Jakob Tønseth
DIMENSJON
12,28 MB
FILNAVN
Et vennskap.pdf
ISBN
1544184475073

BESKRIVELSE

I 1992 debuterte Jan Jakob Tønseth som romanforfatter med "Hilmar Iversens ensomhet" - en fortelling som fikk strålende kritikker. I "Et vennskap" følger vi Hilmar videre gjennom 50-tallets Norge, som sekretær for organisasjonssekretær i Norges Kommunistiske Parti. "Et vennskap" handler om den knudrete kameraten Hilmar Iversen som kjempet i den spanske borgerkrig, men som stakk til Sverige under den andre verdenskrig. Hilmar Iversen som ser idéen bli til brutal maktutøvelse. Hilmar Iversen som er mer et menneske enn et medlem. Romanen ble kåret til beste roman i 1997 av NRK P2s lyttere.

For 700 kr pr måned kan du støtte en student. En student kan også støttes delvismed det beløpet du måtte ønske. Et vennskap er noe vi alle kan trenge, og minnene er noe vi vil ha utrolig lenge.

Venner anerkjenner hverandre og når de leker er alle med og bestemmer. De bytter på å bestemme og de kommer til enighet.

RELATERTE BØKER