Feministisk litteraturteori

Feministisk litteraturteori Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Feministisk litteraturteori.pdf
ISBN
8283089345755

BESKRIVELSE

Boka består av et utvalg tekster som er representative for det internasjonale forskningsfeltet feministisk litteraturteori utgjør. Boka gir en oversikt over feltet, dets historie og dagens mangfoldige situasjon. Blant tekstene er lesninger av forfattere som Balzac, Charlotte Brontë, Virginia Woolf og Ingeborg Bachmann, og tekstene inneholder også teorier om den litterære institusjonen, strukturalistiske teorier om kjønn og tekst og diskusjon om kjønnsbestemte skriftstrategier og lesninger. Blant bidragsyterne er: Shari Benstock, Susan Gubar, Marianne Hirsch, Julia Kristeva, Toril Moi, Jane Tomkins og Sigrid Weigel.

Sendes innen 3-6 virkedager. Kjøp boken Litteraturteori av Mads B.

Det tar sikte på å dekke sentrale navn og retninger innenfor feltet, fra "kvinnelitteraturforskningen" over poststrukturalismen og kritikken av den, til det siste tiårets "skjeive vending" og postkolonialistiske og multikulturalistiske ... Boka består av et utvalg tekster som er representative for det internasjonale forskningsfeltet feministisk litteraturteori utgjør. Boka gir en oversikt over feltet, dets historie og dagens mangfoldige situasjon.

RELATERTE BØKER