Grensesang

Grensesang - Jim Lynch | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jim Lynch
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
Grensesang.pdf
ISBN
6846008421477

BESKRIVELSE

"Vidunderlig, øm, sørgelig og gjennomsyret av vidd", skrev The Washington Post om Grensesang. I de vestlige grensetraktene mellom Canada og USA består delelinjen stort sett av en grøftekant mellom landlige naboeiendommer. Brandon Vanderkool er en elskelig brande som trives best ute i skogen der han studerer og katalogiserer fugler. Når han får jobb som grensevakt, sørger det skarpe blikket hans snart for at det oppdages og arresteres marihuanasmuglere og illegale innvandrere i et antall som skaper panikk i et land som ennå ikke har kommet seg etter 11. september. Men uavhengig av kampen mot terror, narkotika og menneskesmugling går livet sin gang på begge sider av grøftekanten. Bokens uforglemmelige persongalleri trumfer hver på sin måte igjennom sin menneskelighet på tross av grensene rundt dem og i dem.

Les mer. Vår pris 179 ... Sprelsk og vittig (...) et overflødighetshorn av en bok, skrev VG om Grensesang, og deres anmelder gav boken terningkast seks.

Man har inntil nå ikke trodd at skogfinnene gikk så langt nord, fordi «fjellene stengte». I Grenselaus kom de til Vera, og […] Dersom man er uenige med naboen om hvor grensene for eiendommene går, er det flere måter å få fastlagt grensene ved en eventuell tvist.

RELATERTE BØKER