Historie vg2

Historie vg2 - Kristin Fossum, Tor Arne Myhrvold, Ellen Ugland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Fossum, Tor Arne Myhrvold, Ellen Ugland
DIMENSJON
9,42 MB
FILNAVN
Historie vg2.pdf
ISBN
3074239382108

BESKRIVELSE

I arbeidsboka finner lærere og elever tilleggsstoff og flere aktiviteter. Arbeidsoppgavene tar samlet sikte på å oppfylle ferdighetskravene i læreplanen: kritisk vurdering av kilder, bruk av digitale verktøy til presentasjon av historiske personer og hendinger, drøfting av historiske forklaringer, og hva som ligger bak inndelingen av historien i perioder. Noen arbeidsoppgaver knytter historiske hendinger til vår egen tid og skaper forståelse for sammenhenger i historien.Forfatterne er Kristin Fossum, Tor Arne Myhrvold og Ellen Ugland, aller er erfarne historielærere med lang erfaring fra undervisning i historie.

Bruk av historie i dagens samfunn og hvordan media påvirker oppfatninger av fortid og nåtid inngår i hovedområdet. Velkommen til Norges historie på nett. Nettstedet er lagt opp etter kapitlene i boka.

Utformingen støtter forståelse og lesing Kapitlene har overskrifter som er tydelige for elevene. Historie Vg2 - Studieforberedende utdanningsprogram. Bestille .

RELATERTE BØKER