Kaldt fortalt

Kaldt fortalt - Virgilio Piñera | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Virgilio Piñera
DIMENSJON
6,62 MB
FILNAVN
Kaldt fortalt.pdf
ISBN
7395851448154

BESKRIVELSE

Den cubanske dramatikaren, lyrikaren og forfattaren Virgilio Piñera (1912-1979) skreiv historiene sine utan store geberdar og digresjonar - han fortalde dei verste ting som ingenting. Han var sterkt antitotalitær, og brukte fantasi, ironi og humor når han angreip dumskapen, det sjølvgode og dei mange undertrykkande mekanismane og holdningane. I denne boka presenterast eit utval av hans noveller.

Her gir jeg deg først og fremst et sammendrag av den kalde krigen krigen som etterfulgte andre verdenskrig. Jahn Teigen synger den fine sangen Det vakreste som finnes Tekst: Jeg har ofte gått og tenkt på hva det var jeg gjorde galt tenkt på alt jeg ikke fikk fortalt Det er så mye jeg ville gi deg ... Om det skulle blåse kaldt Om jeg aldri fikk fortalt At ingen er så god som du Du er det vakreste som fins for meg. Category Music; Song Det vakreste som fins (2009 Remastered Version) Den kalde krigen er betegnelse på spenningstilstanden som oppstod mellom USA og Sovjetunionen, senere mellom øst og vest, etter andre verdenskrig.

Bruk den. 1: Elbilen har også 12-voltsbatteri Piñera, Virgilio: Kaldt fortalt.

RELATERTE BØKER