Klart det!

Klart det! - Gølin Kaurin Nilsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gølin Kaurin Nilsen
DIMENSJON
12,63 MB
FILNAVN
Klart det!.pdf
ISBN
4710674847336

BESKRIVELSE

Klart det! er skreddersydd for voksne som vil lære mer norsk eller ønsker å bestå en av språktestene på høyere mellomnivå (nivå B2). Verket dekker nivå B2 etter Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere (2012) og leder fram til Norskprøven B1-B2 eller test i norsk - høyere nivå (Bergenstesten). Verket passer for opplæring på spor 2 og 3 med middels eller rask progresjon. - Temaer som motiverer - Rikelig med lytteøvinger - Egen grammatikkdel - Diskusjonsoppgaver - Visuelt uttrykk som engasjerer - Mange autentiske tekster - Gradvis progresjon fra B1 til B2 Lærerveiledningen inneholder blant annet undervisningsopplegg, hjelpeark, fasit og eksempelsvar til referatoppgavene. Lærerveiledningen er i papirutgave men finnes også i digital utgave inkludert i lærerressursen på nett. Lydmateriellet til lærerveiledningen kan kjøpes i Lydbok - lytteøvelser og prøver eller i lærerressursen.

Nyheter; Brann; Holmsbu; Av Karl Martin Jakobsen. Publisert: 01.

Share by: ... Klart det går Telemark ønsker at flere med funksjonsnedsettelser skal bli ivrige brukere av naturen. Ta med familien og bli med på tur! Klart det går Telemark Foto: Sissel Mogård Turene er i ... Klart det! er skreddersydd for voksne som vil lære mer norsk eller ønsker å bestå en av språktestene på høyere mellomnivå (nivå B2).

RELATERTE BØKER