Kråkenes land

Kråkenes land - Mark Cocker | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mark Cocker
DIMENSJON
10,29 MB
FILNAVN
Kråkenes land.pdf
ISBN
5964503142370

BESKRIVELSE

Kråkene har aldri blitt elsket som andre fugler. Kråka gjør ugagn, dens svarthet har gitt grådige assosiasjoner til ravn og gribb og bønder har jaktet på dem. Kråkenes land har en helt annen tilnærming til disse fuglene. En familie kjøper et nær ubeboelig hus på landsbygda i England og flytter dit med barn, bøker og femti tommeltotter. Med på kjøpet kommer også en voldsom hær med kråker og trær de kan bo i. Mark Cocker lykkes i å observere fuglene, flokkene og deres liv og mønstre uten de vanlige fordommene mot kråker. Han begynner å følge dem på deres premisser - over markene, inn i skogene - og prøver å få tak i fuglenes tankegang, mønstre og hemmeligheter. Kråkenes land er én del familiehistorie og én del fuglebok.

Kråkenes land har en helt annen tilnærming til disse fuglene. Kråkenes land er én del familiehistorie og én del fuglebok. Kråkenes land (Innbundet) av forfatter Mark Cocker.

Årsproduksjon er 9 GWh.. Kilder «NVE Atlas».Utbygd vannkraft.

RELATERTE BØKER