Nattdragen

Nattdragen - Anneli Klepp, Jan Tore Noreng, Håkon Forfod Sønneland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anneli Klepp, Jan Tore Noreng, Håkon Forfod Sønneland
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Nattdragen.pdf
ISBN
1907819152556

BESKRIVELSE

Nattdragen.er et lesehefte med egne oppgaver.Leseheftet er godt egnet til veiledet lesing. Det er trinnuavhengig og kan brukes ut fra elevens nivå.Temaet i heftet har tilknytning til tema i Salto Elevbok, men kan fint brukes som et frittstående lesehefte.

Kjøp boken Nattdragen av Anneli Klepp, Jan Tore Noreng, Håkon Forfod Sønneland (ISBN 9788205492080) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Det er trinnuavhengig og kan brukes ut fra elevens nivå. Temaet i heftet har tilknytning til tema i Salto Elevbok, men kan fint brukes som et frittstående lesehefte. Den lille skriveskolen (Heftet) av forfatter Anneli Klepp.

RELATERTE BØKER