Nina lærer gjenbruk!

Nina lærer gjenbruk! - Antonella Durante | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Antonella Durante
DIMENSJON
5,58 MB
FILNAVN
Nina lærer gjenbruk!.pdf
ISBN
4198446757488

BESKRIVELSE

Dette er den første boka i serien; NINA tenker miljø - en bokserie som passer for barn og foreldre som er opptatt av miljøvern. Nina, mamma, pappa og katten Molly har flyttet inn i et gammelt hus i en kjempestor hage, i utkanten av en by. det gamle huset er veldig slitt og trenger oppussing og det er mye gammelt skrot i kjelleren og på loftet som må ryddes ut. Men må alt kastes, kan noe repareres og brukes om igjen? Det er ikke nok plass i verden til alle ting som kastes. Sammen med mamma og pappa lærer Nina gjenbruk, med hammer og pensler får gamle ting nytt liv - og så er det jo gøy å lage ting selv! Bli med til Ninas idè -rom!

... Vil du lære mer om hvordan vi bekjemper urettferdighet, deler troen på Jesus og utrydder fattigdom? Les mer Sanger og sangpedagog.

2 346 liker dette · 143 snakker om dette · 52 har vært her. Vi er en stor gjenbruksbutikk på Sofiemyr i Nordre Follo kommune, som bidrar med arbeidstrening. DELTAGRUPPEN AS Sentrabord: 69 81 74 00.

RELATERTE BØKER