Rampete Robin og zombie-vampyren

Rampete Robin og zombie-vampyren - Francesca Simon | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francesca Simon
DIMENSJON
9,67 MB
FILNAVN
Rampete Robin og zombie-vampyren.pdf
ISBN
1283890192716

BESKRIVELSE

Latter og leselyst med Rampete Robins sleipe planer og lure triks.Nye spinnville latterkramper - vil Rampete Robin lykkes med sine utspekulerte planer - eller blir han nedkjempet? Her kan du blant annet lese om den nye kokken på skolen hans som skal sørge for sunnere lunsj til elevene. Ingen hamburgere, over og ut med baconcrisp - hvordan takler Rampete Robin det nye matregimet? Og hva skjer da klassen skal overnatte på museet? Er det sant at frøken Snilssen er en zombie-vampyr?.Den tjuende boka i serien inneholder fire nye historier. Morsomt illustrert og lett å lese selv fra ca. 8 år.

I denne boken kan vi lese om hvordan Rampete Robin lurer tannfeen, om da Rampete Robin gifter seg, om at Gretne Grete flytter inn og hvordan det gikk da Rampete Robin fikk ny lærer. - Rampete Robin og zombie-vampyren - Rampete Robin og kannibalforbannelsen. Logg inn for å skrive en anmeldelse.

Lydbøker av Francesca Simon Rampete Robin og kannibalforbannelsen. Francesca Simon.

RELATERTE BØKER