Stompa & co

Stompa & co - Anthony Buckeridge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anthony Buckeridge
DIMENSJON
8,51 MB
FILNAVN
Stompa & co.pdf
ISBN
8711514756195

BESKRIVELSE

Stein Oskar Magell Paus Andersen (alias Stompa) begynner på Langåsen Pensjonatskole i Stakavik. Han skal dele rom med Bodø, Bergen, Nøtterø og Sørlandet. Allerede første dag markerer Bergen klart og tydelig at han er vant til å være sjefen. Men etter at Stompa og Bodø nesten har lurt lektor Brandt og kommer tilbake fra Stakavik konditori med kokosboller, er det helt klart at Bergen mer enn gjerne deler både rom og vask med Stompa. Og da starter moroa! STOMPA-bøkene er skrevet av den britiske forfatteren Anthony Buckeridge. Serien ble først utgitt på norsk på 1950- og 60-tallet, fritt oversatt av Nils-Reinhardt Christensen. Denne utgaven av Stompa & Co er en modernisering av den opprinnelige oversettelsen fra 1958.

I rollene medvirker blant andre Lars Nordrum (Stompa), Dan Fosse (Bodø), Arne Lie (Lektor Brandt) og Gisle Straume (Lektor Tørrdal). STOMPA-bøkene er skrevet av den britiske forfatteren Anthony Buckeridge. Serien ble først utgitt på norsk på 1950- og 60-tallet, fritt oversatt av Nils-Reinhardt Christensen.

Andre sentrale roller spilles av Knut Eide, Gisle Straume og Arne Lie.Som den første filmen er også denne basert på Anthony Buckeridges bokserie Jennings at school Explore releases from Stompa & Co at Discogs. Shop for Vinyl, CDs and more from Stompa & Co at the Discogs Marketplace. Stompa & Co til månen er skrevet av Anthony Buckeridge.

RELATERTE BØKER