Tobie og treets hemmeligheter

Tobie og treets hemmeligheter - Timothée de Fombelle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Timothée de Fombelle
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Tobie og treets hemmeligheter.pdf
ISBN
4544660957328

BESKRIVELSE

Treet kontrolleres av den maktsyke Leo Blue som styrer treet mot undergangen. Leo og Tobie var en gang uadskillige venner, men Leo har blitt en tyrann som sprer frykt og fattigdom til treets beborere. All motstand slår han hardt ned på og arresterer alle han ikke liker. Bestevennen til Tobie, Elisha Lee, vil Leo tvinge til å gifte seg med ham for å knekke den siste motstanden. Men, Tobie harvendt tilbake og tar opp kampen ...

Noen ganger leser jeg samme bok som sønnen min på 11 - Toby Lolness og treets hemmeligheter av Timothee de Fombelle måtte vi slåss litt om. Krim og spenning; Romanserier; Fantasy og science fiction; Barn og ungdom; Dokumentar og fakta. Dokumentar og fakta; Gå til Dokumentar og fakta; Biografier & memoarer; Historie; Debatt & samfunn; Helse og samliv; Kunst og kultur; Aktuelt nå.

Jul En cowboy i Paris. Pris 91,-Spar 9,-Paperback.

RELATERTE BØKER