Transitt

Transitt - Rachel Cusk | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rachel Cusk
DIMENSJON
4,43 MB
FILNAVN
Transitt.pdf
ISBN
2623450876805

BESKRIVELSE

Transitt er den andre boken i trilogien som også omfatter Omriss og Kudos. Etter et samlivsbrudd flytter forfatteren Faye og de to sønnene hennes til London. Oppbruddet blir katalysator for en rekke endringer i Fayes liv, både personlige, moralske, kunstneriske og ikke minst praktiske. Hun pusser opp et hus, samtidig som hun strever for å bygge en ny tilværelse for seg selv og sønnene. Gjennom samtaler med andre konfronteres hun med spørsmål hun så langt i livet har unngått, om sårbarhet og makt, død og gjenfødelse, i det som blir hennes forsøk på å finne tilbake til livet. Transitt viderefører tematikken i Cusks forrige bok, Omriss. Romanen byr på betraktninger om barndom og skjebne, om sorgens egenverdi, moralske utfordringer og ansvaret man har for familie og egen lykke. Cusk beskriver ærlig og sårbart noen av de mest grunnleggende erfaringene et menneske gjør seg gjennom livets overganger.

Utlendingsdirektoratet (UDI) har ansvar for å tilby innkvartering til alle som søker om beskyttelse i Norge, jf. utlendingsloven § 95.

1). Mottakssentraler for asylsøkere som bare midlertidig skal oppholde seg der kalles transittmottak (transitt betyr gjennomreise). De er opprettet som første oppholdssted for nye asylsøkere.

RELATERTE BØKER