Tutankhamon

Tutankhamon - Christian Jacq | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Jacq
DIMENSJON
8,53 MB
FILNAVN
Tutankhamon.pdf
ISBN
4261492291988

BESKRIVELSE

Vil De vite hvem De egentlig er? Sørg for å være i Kairo om fjorten dager. Møtested: Sankt Sergius-kirken, klokken 20. Hvis ikke, vil De forbli en ukjent for Dem selv. Etter å ha fått denne beskjeden, reiser New York-advokaten Mark Wilder til Kairo. Der får han et nytt sjokk: Han får vite at hans egentlige far er den berømte, britiske arkeologen Howard Carter, som oppdaget faraoen Tutankhamons grav i 1922. I Kairo får han også budskapet faren har etterlatt seg: Du skal finne de hermmelige papyrusrullene som er gjemt ved den gamle faraoens grav - og offentliggjøre deres innhold. Sammen med den nubiske kvinnen Ateya setter Mark Wilder alt inn på å fullføre farens livsverk. Jakten på papyrusrullene blir livsfarlig og dramatisk. Han utfordres av onde og mystiske krefter, men også CIA, et ekte statskupp og det egyptiske politi spiller en betydelig rolle i denne thrilleren. Det er slett ikke alle som liker at den sovende Tutankhamon skal forstyrres i sin evige søvn... Christian Jacq ble født i Paris i 1947. Allerede som 17-åring besøkte han Egypt. Han studerte egyptologi og arkeologi og er en av verdens fremste Egyptkjennere. Han har skrevet en rekke bøker om Egypt - både romaner og fagbøker.

På begynnelsen av 1900-tallet er arkeologi forbeholdt de rike. With Max Irons, Jonathan Aris, Sam Neill, Amy Wren. The remarkable story of the chance meeting that transformed penniless, ostracised archaeologist Howard Carter into a household name following his discovery of the tomb of the boy-king, Tutankhamun. Tutankhamon var sønn av farao Akhenaten, og gift med sin halvsøster Ankhesenamon.

dynasti i den historiske epoken kjent som det nye rike.Han styrte i henhold til konvensjonell kronologi i tiden ca. 1332-1323 f.Kr.

RELATERTE BØKER