Varme hender

Varme hender - Jan-Olav Henriksen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Olav Henriksen
DIMENSJON
12,40 MB
FILNAVN
Varme hender.pdf
ISBN
6343866537850

BESKRIVELSE

Bør vi ikke være litt skeptisk til sånt som varme hender? Eller er det snarere slik at vi er for raske til å avfeie det som noe uforklarlig og useriøst? I boka Varme hender forteller Jan-Olav Henriksen om hvordan det er å ha denne evnen. Han «fikk varme hender i 50-årsgave» og har de siste årene tatt imot mange til behandling. For det er en gave ikke til ham selv, men til andre. Fenomenet er vanligere enn vi tror, sier Henriksen. Han oppfordrer alle med en slik gave til å bruke den og gir nyttige innspill til dette i boka. Henriksen reflekterer også rundt forholdet mellom tro og erfaring. Han drøfter dette både i lys av en tradisjonell, kristen helbredelsespraksis og erfaringer han har gjort i møte med andre kulturer og religioner.

Så sier Bye noe hun vet er kontroversielt: De varme hendene er en myte, de er blitt klamme for lenge siden. Varme hender er en indikajons på healer evner. Kineserne tror at vi har energi sentre, omtrent som de Hinduistiske Chakraene, i håndflatene kalt Laogong gropene, disse er et av pungtene som menneskekroppen kan gi og ta i mot energi med.

TIPS: Dersom du opplever hevelser og kan utelukke mer alvorlige årsaker, så er det beste tipsen å drikke rikelig med væske, være i aktivitet og eventuelt holde armer eller hender høyt. Først og fremst er det greit å vite at kalde hender vanligvis ikke er relatert til noe alvorlig. Alle mennesker reagerer forskjellig på varme og kulde, men noen er mer følsomme enn andre.

RELATERTE BØKER